Välkommen!

Våra kunder finns dels bland redovisningsbyråer och dels bland småföretagare i olika branscher. Du kan påverka utformningen av
våra program! Vi arbetar i samråd med våra kunder.


Det är DU som bestämmer!   Det är vi som förverkligar dina önskemål. 

Nu kan du med DPR nå total frihet!
Om du kör våra program "i molnet" kan du använda alla våra program på ett friare sätt:  Du har inga installationsproblem, behöver inte ladda ner uppdateringar, och du har inga begränsningar mellan PC och Mac. och inga höga kostnader.  Per månad betalar en användare som har 1-10 företag 99 kr i avgift för att köra DPR- program på "webben". Helt fantastiska villkor, som vi kan ge tack vare ett smart utnyttjande av resurserna i webbservern.
Du kan s
para flera tusen kronor  varje år genom att använda DPR programvara. Läs mer om detta genom att klicka på länken ovan till "Molnapplikationer"

Hur gör du för att prova ett DPR-program?
Det gör du enklast genom prova systemet i vår webserver. Du behöver då inte ladda ner programmet. Kontakta oss och får instruktioner om hur du loggar in på servern. Du kan sedan få gratis support med en övertygande demonstration av programmet genom att vi kopplar oss upp på din dator 
Läs mer        

Maila på hans@dprsystemservice.com .

Hur fungerar programsupporten?
Din tid är dyrbar. Du vill inte sitta och lyssna på musik i en kvart när du vill ha hjälp  snabbt med ett dataproblem  Vi besvarar alltid samtal direkt och utan väntetid.  Vi ger support om du vill genom sammankoppling till din dator.
Slå  026-98711 så får du veta hur denna unika programsupport fungerar.
Läs mer

 

 

 

<script language="Javascript">var cID='1910'; var sID='2630'; var namn='Startsida';</script>
<script language="Javascript" src="/jnetstats_save.js"></script>